Εταιρεία – Polity 2018-01-15T10:50:20+00:00

 

Η POLITY Α.Ε.- Σύμβουλοι Στρατηγικής και Επικοινωνίας είναι εταιρεία συμβούλων που ιδρύθηκε το 2004 από τον Γιώργο Πανταγιά και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής και επικοινωνίας, προκειμένου να θεμελιωθεί, να αναδειχθεί και να προβληθεί η ξεχωριστή αξία οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, επιχειρήσεων, φορέων εκπαίδευσης, πολιτισμού και τέχνης, καθώς και μεμονωμένων προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής.

Επενδύοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους, η εταιρεία μελετά, σχεδιάζει, επεξεργάζεται και υλοποιεί την πλέον χρήσιμη, εύστοχη και αποτελεσματική στρατηγική επικοινωνίας. Οι συμβουλευτικές της υπηρεσίες αποσκοπούν στη δημιουργία της επιθυμητής εικόνας, η οποία είναι απαραίτητη για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης, αλλά και ειδικών –κοινωνικών και επαγγελματικών- ομάδων πληθυσμού.

 

Η αξία της στρατηγικής

Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογικής έκρηξης το ζήτημα της επικοινωνίας συνιστά ζωτική αναγκαιότητα για όλους εκείνους, που διεκδικούν τη διεύρυνση της απήχησής τους, αλλά και του μεριδίου τους στην αγορά. Σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού καθίσταται εκ των ων ουκ άνευ μια διακριτή αφήγηση που θα συνοδεύεται από ενέργειες, δράσεις και πρωτοβουλίες, εμπεδώνοντας και ενισχύοντας περαιτέρω την κυριαρχία τους.

Στο πεδίο της επικοινωνίας σταθεροί κανόνες δεν υπάρχουν. Κι αυτό γιατί οι ανάγκες και οι απαιτήσεις, ενός οργανισμού, μιας επιχείρησης, ενός εκπαιδευτηρίου, ενός δημόσιου προσώπου, αφενός είναι διαφορετικές, αφετέρου μεταβάλλονται διαρκώς.

Η προσαρμογή στα δεδομένα της ζώσας πραγματικότητας αποτελεί σύνθετο έργο. Η αξιοποίηση των ευκαιριών που παρέχονται προϋποθέτει γνώση και εμπειρία. Η επιτυχία απαιτεί συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο, μετρήσιμους στόχους, κατάλληλη μέθοδο, καθώς και τη συνδρομή ειδικών και ικανών συντελεστών.

 

Η χρησιμότητα της επικοινωνίας

Επιδίωξη της POLITY είναι να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη και προβολή της αξίας και του έργου των πελατών της, προσφέροντας ταυτόχρονα εκείνα τα επικοινωνιακά εργαλεία για να ενδυναμώσουν τον ρόλο, τη θέση, την εμβέλεια και το κύρος τους στους χώρους της αγοράς, του επιχειρείν, της τέχνης, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης.

Η εταιρεία μας, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των στελεχών της, παρέχει στους διακεκριμένους πελάτες της όλες εκείνες τις υπηρεσίες που χρειάζονται, προκειμένου να ενισχύσουν την κυριαρχία και την επιρροή τους στον χώρο που δραστηριοποιούνται, ανταποκρινόμενοι στον ανταγωνισμό.

Οι άνθρωποι της POLITY, έχοντας εντρυφήσει στον δημόσιο βίο, προσφέρουν εμπιστευτική, αθόρυβη, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλους εκείνους που θέλουν να έχουν τη δική τους αυθύπαρκτη, διακριτή και ανθεκτική ταυτότητα και εικόνα.

Η εταιρεία, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, διατέλεσε σύμβουλος επικοινωνίας του νυν Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, καθώς και άλλων επιφανών προσωπικοτήτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τραπεζικά ιδρύματα, σε επιχειρήσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, σε υπουργεία, δήμους, σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς κ.λπ.

Γιώργος Πανταγιάς
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

 

Είμαστε ότι μπορούμε να εννοήσουμε

Μάρτιν Χάιντεγκερ

monoselido_polity

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xmas-card-2006 polity-card-2008 09 Xmas 10 Xmas

11xmas entypi karta1 copy  16 Christmas-Card_Web  xmas-card-2014

xmas-card-2015 13 CHRISTMAS_CARD_PRIN1 copy